Workshops Kledingadvies 

Teamuitje met collega's | Presentaties | Sollicitatietraining
Vrijgezellenfeesten | Gezellig uitje met vriendinnen |
Moeders & dochters of zoons | Zussen | 

Wat is het?

Workshops kledingadvies van Très Julie zijn altijd op maat, maar het zou er bijvoorbeeld als volgt uit kunnen zien:

  • Na een online intake om jullie iets beter te leren kennen, gaat Julie met jullie mee winkelen (in een stad naar keuze) en geeft in de winkels kledingadvies op maat. Aanvullend kan ook make-up verzorgd worden door een professionele visagiste
  • Bij jullie op school wordt een presentatie kledingstyling gegeven als onderdeel van een sollicitatietraining. Er wordt gekeken naar do's and don'ts, non-verbale communicatie en presentatietechnieken 

Recente Workshops

Rondje Rotterdam: kledingadvies aan een groep van 20 dames als onderdeel van een 'dagje Rotterdam'

Scheepvaart- en transportcollege: kledingadvies als onderdeel van sollicitatietraining aan 8 studenten.

de Bijenkorf: VIP member dagen. kledingadvies voor vaste klanten van de Bijenkorf

Prijzen

Een Workshop Kledingadvies van Très Julie is altijd maatwerk. De prijs is dan ook helemaal afhankelijk van de groepsgrootte, de duur van de workshop en de locatie waar deze gegeven wordt. Als richtprijs kun je uitgaan van € 75 per persoon.

"de workshop met Julie was heel leuk! En we hebben er ook nog een hoop van geleerd, met veel praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. "

Sabine de Leeuw

Veelgestelde vragen

Is er een maximum aantal personen?

Om iedereen evenveel aandacht te kunnen geven tijdens de workshop is de maximale groepsgrootte in principe 8 personen.

Wat houd een Workshop kledingadvies in?

In een Workshop Kledingadvies kun je verwachten dat je informatie krijgt over kledingadvies die voor jou van toepassing is. Dit kan bijvoorbeeld onderdeel van een sollicitatietraining zijn, maar kan ook een gezellig uitje met vriendinnen zijn. Alles is bespreekbaar!

Waar worden de workshops gegeven?

In principe kan de Workshop Kledingadvies op iedere locatie in Nederland gegeven worden. Dit kan bijvoorbeeld bij iemand thuis zijn, op een school of bedrijf, maar ook in een zaaltje of in een winkel.

Buiten Rotterdam worden reistijd- en kosten berekend, binnen Rotterdam niet. Wanneer een externe locatie gehuurd moet worden, zullen deze kosten doorberekend worden.

Wat kost een Workshop Kledingadvies?

Een Workshop Kledingadvies van Très Julie is altijd maatwerk. De prijs is dan ook helemaal afhankelijk van de groepsgrootte, de uur van de workshop en de locatie waar deze gegeven wordt. Als richtprijs kun je uitgaan van € 75 per persoon.

Contact

+31 (0)6 422 35 951